Lorem ipsum dolor sit amet... Consectetuer adipiscing elit... Sed diam nonummy nibh euismod tincidunt... Ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat...

~ KEYCHAIN ROTI DAN KEYCHAIN FAIRY TALE ~



ASSALAMUALAIKUM W.B.T
SALAM SEJAHTERA


Ya Allah , rasanya dah dekat berbulan-bulan tak mengeblog kan diri . . huhuhuhu maafla ea sebab sejak iza dah mula sambung pengajian nie , banyak sangat kerja yang iza kena buat . . so malam nie iza ingat iza still ag nak kongsi barangan craft iza nie . .

Yaaahhhoooo , alhamdulillah , iza bersyukur sangat sebab irza felt craft makin femes sekarang . . iza harap makin ramai lagi yang mampu menyokong irza felt craft nie . . 
#INSYAALLAH

oklah iza taknak berceloteh panjang , mehh tengok mehh craft iza nie . .

.
.
.
.
.
.


JENG
JENNGG
JJEENNNGGGGGG


Keychain ala ala fairy tale
arrow plus wing plus love :p :p
Ini bahagian hadapan keychain tu . .



Yang ini pulak bahagian belakang keychain tu
Semua nie idea customer 
iza tinggal gunting and jahit je


+


.
.
.
.

Yang ini pulak my roomate aka twins aka kawan aka minah rock yang tempah
HA HA HA HA
kawan iza nie die memang ganas tapi jiwang . . huhuhuhu
ssooo terciptalahh idea keychain nie daripada otak die 

.
.
.
.

TTTTAADDDDAAAA


Keychain roti berjemkan blueberryyy
Keychain nie keychain couple same je dengan keychain yang atas
Cume bentuk, idea and warna je lain
Yang couple sama
HUHUHU



 Keychain nie senang je nak bezakan yang mane boy yang mana girl
sebab yang girl mesti ade reben
Ini background hadapan keychain tu



 Yang ini pulak background belakang keychain tu


.
.
.
.
.

Sooo BIG THANKS la kepada my member aka my customers yang tempah 
Iza appreciate sangat dengan sokongan mereka
TERIMA KASIH 

So kepada yang lain kalau nak tempah barangan IRZA FELT CRAFT nie boleh lah singgah blog kami untuk lihat hasil tangan iza sendiri . . Ataupun di laman page Facebook kami IRZA FELT CRAFT COLLECTION
Ataupun terus PM kami di Facebook




Sampai Disini Saja
~ ASSALAM ~









♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Ye Kalau Suka ! ♥

@@
bloggerfacebook♥ Koment Kat Sini Ye ♥
♥ 2 ulasan ♥:
Syahidah Fadilah berkata...

cantik nye keychain2 ni, cane nk wat ni? hehe btw sy singgah & follow cni :)

Cikgu Norazimah berkata...

dear..CN follow sini 135 ;)