Lorem ipsum dolor sit amet... Consectetuer adipiscing elit... Sed diam nonummy nibh euismod tincidunt... Ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat...

TAADDDAAA~~~ support + felt craft collection ~~~


ASSALAMUALAIKUM W.B.T
SALAM SEJAHTERA

Hellooo woorrllddd ! ! ! ! 
#lambai-lambai tangan

Sejujur-jujur-jujurnya la kan . . Iza bored giler-giler . . tak ada benda yang boleh dibuat , just duk depan lappy then online . . so iza pun try cari kerja . . and and and iza dapat satu ilham yang datang dari pemikiran memel iza nie . . hhaaaa apalagi mestilah buat kraft-kraft iza nie . . huhuhuhu

Sebenarnya kan , iza nie tak tahu pun nak buat kraft-kraft bagai nie kan . . Almaklumlah tangan keras . . Tetapi disebabkan cuti semester nie iza menjadi penanam anggur dirumah so partner iza pon syorkan la supaya iza belajar menjahit-jahit bagai la nie kan . . Mula-mula muka iza memang annoying giler tapi disebabkan kebosanan yang melampau so iza pon setuju . . Alhamdulillah berkat partner dan sokongan keluarga iza , iza pon teruskan buat kraft-kraft nie . . Allah tu maha adil lagi maha penyayangkan kan kan , dengan restuNYA tiba-tiba iza dapat ilham nak buat jualan kraft yang iza buat . . Dengan tangan iza sendiri . . #wwwoowww #kelip-kelip mata

Alhamdulillah , ramai yang support pilihan iza nie . . Yang menjadi tulang belakang iza mestilah partner iza sorang nie , sapa lagikan kalau bukan mr Amirul Akmal kita . . huhuhuhu #tepuk tangan untuk si dia
Tapi iza gak tak mampu buat semua nie tanpa family iza yang iza sayang . . Tanpa family iza mungkin iza tak mampu nak berfikiran sejauh ini . . Thanks ibu dan ayah . . Thanks juga kat adik-adik . . #anak sulung kata kau so xde abang dan kakak la :p

Haaaa aritu iza ada cakapkan yang iza nak upload barangan kraft iza . . okay okay jangan segan jangan silu okay , mehh meehhh tengok barangan iza nie . . jangan berebut-rebut ea . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

****ttaaaddddaaaaaa****








*nie adalah diantaranya . . sebahagian barangan dari irza's felt craft collection
*yang paling iza suka kan kan kraft kasut baby #memel #awwwmmm


<3 TERIMA KASIH MY SWEETHEART <3


*ibuayah iza yang memel and encem . . sayang mereka sangat-sangat #muuaahhh secupang



*adik-adik iza yang memel and nakal . . iza selalu kena buli dengan mereka #sedih



*partner iza yang tak reti malu . . menyerah diri nak tolong iza . . huhuhuhu thank yyooppp



kalau nak tengok lagi or selainnye or yang seumpanya boleh gak like page IrZa's felt craft collection kat facebook . .





TERIMA KASIH ATAS SUPPORT ANDA SEMUA . . ALHAMDULILLAH



salam sayang dari KAMI @>----



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Ye Kalau Suka ! ♥

@@
bloggerfacebook♥ Koment Kat Sini Ye ♥
♥ 4 ulasan ♥:
Waalid Al-Marbawi berkata...

di mana ada kemahuan di situ ada jalan...

boleh maju ni kalau buat betul2...gudluck!

Irza's Felt Craft Collection berkata...

insyaAllah . . terima kasih atas sokongan anda . . alhamdulillah

Secret Of Shaila berkata...

singgah sambil follow..good luck dear..^^

Irza's Felt Craft Collection berkata...

thanks dear . . nah bunga sekuntum --<@